BEZORGING

Onze verzendingen gaan via Cycloon Post en Fietskoeriers.nl. Twee fijne partijen, maar helaas bezorgen ze niet voor een vriendelijke handdruk. We proberen de verzendkosten voor jou zo laag mogelijk te houden, vandaar dat we een deel van de kosten zelf betalen. Hoe werkt dat?

NEDERLAND:
Bij bestellingen met een totaalbedrag €30,- of meer nemen we de verzendkosten geheel voor onze rekening. Voor bestellingen onder de dertig euro vragen wij om een bijdrage van €2,99.

BELGIË EN DUITSLAND:
Voor zendingen naar België en Duitsland gelden dezelfde verzendtarieven als binnen Nederland, alleen zal het 2-3 werkdagen duren voordat de Pockies arriveren. Je wordt wel voorzien van een Track & Trace code dus je wordt constant op de hoogte gehouden.

REST VAN DE WERELD:
We bezorgen ook in de rest van de wereld! Londen, de Bounty-eilanden of Rio de Janeiro, het maakt niet uit. Die Pockies komen jou kant op. Omdat onze bezorgers hiervoor grote afstanden moeten afleggen ligt de prijs wat hoger. Voor €9,99 leggen wij de Pockies bij jou op de deurmat. NIEUW: boven de €100,- betaal je ook geen verzendkosten!

LEVERING:
Op werkdagen voor 16:00 besteld, volgende dag in huis. Dit doen we al vanaf het begin en hier gaan we niet mee stoppen. Alle bestellingen die na vieren geplaatst zijn vertrekken de dag daarop met de post! En wellicht al eerder! De volgende dag in huis deal kunnen we helaas niet heel de wereld nakomen. Door de grote afstanden kan het een aantal dagen duren:

2-3 werkdagen naar België en Duitsland
3-5 werkdagen naar EU-landen
5-15 werkdagen voor alle andere internationale bestellingen

TRACK & TRACE:
Bij elke bestelling wordt een Track & Trace code geleverd en verzonden naar het opgegeven e-mailadres. Helaas komt deze af en toe in de spambox terecht dus als je hem niet ontvangen hebt check die dan even.