parallax
Vacature: Tiktok Talent / Comfort Expert

Wie: Een Tiktok talent met kennis van comfort
Wat: Couch Culture related Tiktok’s maken voor @pockiesofficial
Waar: Vanuit de veiligheid van je eigen huis
Wanneer: Onbepaalde tijd
Waarom: Omdat je €500,- per maand krijgt 

Pockies:
De mensen van Pockies die je de allereerste onderbroek met zakken hebben gebracht zijn niet geheel toevallig ook de uitvinders Couch Couture: De meest comfortabele homewear ter wereld. Och was is het comfortabel allemaal. En niet alleen comfortabel, nee hoor. Het is ook nog eens ontzettend mooi allemaal. En ik heb mijn moeder wel eens horen zeggen: “Je bent mooi zoals je bent.” Dat gaat in dit geval helaas niet helemaal op want voor deze zomerbaan moet je een super goeie TikTokker zijn anders mag mijn moeder je helemaal niet.

The Job:
Tiktok dus…. je kent het wel. Of niet eigenlijk net zoals wij. Het lijkt alsof we nu al te oud en traag zijn voor die tiktok troep. Het schijnt echter dat het er stikt van de jonge mensen die onderbroeken dragen. Dragen ze geen onderbroek dan vast shirts, petjes, hoodies, joggers, zwembroeken of sokken dus wij moeten daar zijn. Nu hebben we een tijdje rond gescrold op TikTok maar we komen er nog niet uit. Wel heb ik 6 dagen lang naar Koreaanse smart homes gekeken maar dat heeft weinig positieve invloed gehad op onze sales. Daarom lijkt het ons goed het hele content-bedenk-concept-creatie stuk op TikTok uit te besteden als bijbaan. We bieden we je maandelijks 500 euro. Dit is tevens de enige baan waar je voor moet solliciteren door een video op Tiktok te plaatsen dus dan weten we gelijk wat voor vlees we in de kuip hebben.

Wat moet je doen:
- Couch Culture related TikToks maken
- Captions die niet kut zijn verzinnen
- Inspringen op hypes
- Koste wat kost viraal gaan. KOSTE WAT KOST HOOR JE ME!!!
- Afstand nemen van je rechts radicale verleden

Jij:
- En TikTok zijn beste vrienden
- Bent niet vies van een leuke grap hier en daar
- Besteed minimaal 70% van je dag in horizontale positie
- Hebt minimaal 3G op je telefoon
- Vindt swipen, scrollen en liken kaolo LIT
- Spuugt op buiten spelen
- Wil graag met Antoon op de foto (niet inbegrepen)

Wij:
- Geven jou minimale creatieve vrijheid
- Voorzien jou van allerlei Pockies spullen
- Zijn een ongelooflijke springplank om aan de slag te kunnen bij een grote consultancy firm
- Hebben last van onze kniegewrichten
- Betalen jou €500 per maand 
- Zijn je eeuwig dankbaar als we zelf niet op Tiktok hoeven

Hoe kan je solliciteren?
Simpel: Post je grappigste en relevantste Couch Culture related videos op tiktok en tagg @pockiesofficial. Wij zullen een paar random Gen-Z’ers vragen om alle inzendingen te bekijken en de maker van de video die de meeste grinnikjes bewerkstelligd krijgt de baan.

Voor altijd bedankt.

ABOUT COUCH COUTURE

We've invented the first ever Boxer Shorts with pockets for you to enjoy the freedom of not wearing pants while having the comfort of pockets.

Since people bought the ultimate freedom of pocketed boxers we've tried to expand our product line to all things comfortable.


FOLLOW US ON INSTAGRAM:

Checking...